dilluns, 3 de març del 2008

La PDA a l'educació...

Una PDA és una computadora de mà dissenyada com agenda electrònica amb un sistema de reconeixement d'escriptura. Cada cop més mestres d'educació física utilitzen aquesta ferramenta per a realitzar el control de la classe (assistència, puntuació, notes...), i no sols es una cosa utilitzada pels professores d'educació física. Presenta les avantatges de ser un instrument fàcil d'utilitzar, a més de no presentar cap problema per al seu transport degut a les seues dimensions. La PDA permet guanyar temps a l'hora de veure totes les anotacions, ja que, els típics quaderns de paper limiten molt les anotacions i obliguen a realitzar massa operacions per a veure un resultat que amb la PDA l'obtens molt més ràpid.
Podem veure la seua utilitat a esports com l'handbol, el basquet i el futbol com a instrument per a recollir informació i fer estadístiques:
http://www.kinetical.com/handball/handball_comercial.pdf
Actualment, també han sorgit mòbils amb funcions de PDA la qual cosa fa que per què no tenir un aparell amb les dues funcions que dos, millor no?
Per tant, baix el meu punt de vista pense que hem de aprofitar les noves tecnologies que hi van sorgint per a desenvolupar-nos a la vida més fàcilment i còmodes (amb menys problemes), no és eixe el motiu de la seua producció?

2 comentaris:

Jordi Garcia i Eulogio ha dit...

Com has afegit el rellotge i totes eixes coses?

Sergi Alpuente López ha dit...

Entra a aquesta pàgina i elegeix els elements que t'agraden, agafes el text que et donen i al teu blog ho poses com a un nou apartat de text: http://www.pyzam.com/toys

PD: M'entens?

Powered By Blogger